Spill poker på nett

Det å spille poker på nett blir bare mer og mer populært rundt om i verden, og flere og flere nordmenn kaster seg på bølgen, de også. Dette er ikke merkelig, for dette spillet er både relativt enkelt å spille og raskt å komme i gang med – også om man er ny. Og det skader heller ikke at det finnes mange morsomme varianter å velge mellom. Les mer nedenfor.

Mange utgaver å velge blant

Det er som sagt mange ulike versjoner av poker å velge i på nett, og det kan derfor være nyttig å vite litt om hver av dem. Du kan helt enkelt prøve noen av dem, slik at du raskt ser hvilken utgave du liker best. Noen foretrekker for eksempel en liveversjon av spillet, mens andre syns roen med å sitte og klikke på et klassisk videopokerspill som gjør det meste av jobben selv er det beste. Atter andre liker kanskje å satse høyt og spille aggressivt, og det finnes da alternativer som passer de alle, aller fleste.

De vanligste feilene man gjør

De fleste beregner nok feil på hvilke hender som er lønnsomme å beholde, og kaster altfor få hender i forhold til det en proff spiller ville gjort. Dette blir veldig dyrt i lengden, og dersom man spiller regelmessig er dette en viktig uvane å rydde av veien. Årsaken er at man ofte satser en del penger hver runde, og til slutt innser man at man ikke klarer å bygge en sterk nok hånd. I tillegg er det mange som velger å beholde nesten alt av høye kort, fordi de vet at man noen ganger vinner med ett par eller bare ett høyt kort, men dette er unntakene, og man bør kun gjøre dette dersom man går inn for en skikkelig bløff. Ellers er det lurt å tenke strategisk – hele tiden!

Ludwig Konopelski